lankahullaannus

kesäkuu 22, 2009

mie tuun maalta beibe.

Filed under: stashia,värjätyt — by hillanen @ 09:04
Tags:

Pahoittelen otsikkoa, päässäni soi herkeämättä, minua raukkaa hetkeksikään rauhaan jättämättä Kemmurun Landespede. Vanha kunnon suomirap <3 Vaikka kyllähän se totta on, oonhan mie maalta alunperin.

olen vaaleanpunainen, olen vihreä, ja hyvin imelä.

olen vaaleanpunainen, olen vihreä, olen hyvin imelä.

Siis yksi vyyhti luonnonvalkoista Nallea, kool-aidilla hienoakin hienommin pätkävärjätty ihan itse, ja sitten keritty kahdeksi keräksi, epäluotettavalla vaa’alla mitaten. Minust nuo on nättei, vaan en voi paljastaa mitä aion niistä tehhä, kun se on salaisuus luultavasti jouluun asti..

Tästä mie oon nyt tekemässä jotain herkkää ja ihanaa, tää on niin ihanaa jo näinkin:

Mut sekin on salaisuus. Pitäis varmaan alkaa tehä sitä kolmatta kesken olevaa projektia, joka ei oo salaisuus, niin saisin jotain valmiikski..Vaan just nyt on ihanaa tää Priimavillailu. :)
Toivottavasti kaikilla oli kivaa juhannuksena. Minulla oli, kun oli ihania ihmisiä ympärillä, ei ollu kylmä eikä itikat syöny (sillä olimme kaupungissa;). Varmaan eka kerta ikinä, kun olin juhannuksena kaupungissa.
Mainokset

9 kommenttia »

 1. http://www.instructables.com/id/Knitted-Moustache/
  teeks tälläiset joskus ;).

  kommentti Kirjoittanut Jere — kesäkuu 23, 2009 @ 02:00 |Vastaus

 2. Kiitos kommentistasi koskien auringossa olemista. Itsehän toki ulkoilen ja harrastan ulkoliikuntaa päivittäin, mutta missään nimessä kenenkään ei pitäisi olla kesällä ulkona klo 11-15 välisenä aikana UV-säteilyn vuoksi, tai ehdottomasti varjossa tai vaatteilla peitettynä. D-vitamiinitarve tulee tyydytettyä, kun 15% ihosta eli käytännössä kasvot ja kädet saavat 2-3 kertaa viikossa 15 minuuttia kerrallaan aurinkoa, mikä tarkoittaa vain noin 30-45 min viikossa. Ja kun syö monipuolisesti, niin jo pelkästään ravinnosta saa riittävästi D-vitamiinia ympäri vuoden. Eli D-vitamiinin tarpeella ei voi perustella auringossa oleilua. Itselläni ei ole kyse siitä, ettenkö haluaisi ulkoilla (kuten sinä sanoit, ettet halua ulkoilla syksyllä, talvella ja keväällä), vaan terveys estää ulkoilun kesäkuumalla. Sateella ja pilvisellä ja viileällä säällä se kyllä onnistuu, ja siksi otankin silloin ilon irti.

  kommentti Kirjoittanut Mari — kesäkuu 23, 2009 @ 22:47 |Vastaus

 3. No niin nyt minä sitten ”valistin” ihmistä, joka on varmasti paremmin perillä asioista kuin minä. :) En ole niin pitkään blogiasi seurannut, että olisin tiennyt sinun alasi. :) Juu, no tänäänkin olen pyöräillyt kaupunkiin ja takaisin, ja edessä on vielä ainakin kaupassa ja kirjastossa käynnit tälle päivälle (tosin vasta illemmalla kun tuo paahde hellittää), että niin se D-vitamiinitarve varmasti täyttyy ihan huomaamatta. :) Meillä kun ei ole autoakaan, jonne voisi aurinkoa ”paeta” asiointireissuilla. ;) Kyllä tuo D-vitamiiniasia on mielenkiintoinen; itse en edes ajatellut mitään D-vitamiinia ennen kuin sain ensimmäisen lapseni, ja piti alkaa antaa niitä tippoja. Ja kovasti olen sitäkin koittanut selvittää, saako siitä rintamaidosta D-vitamiinia vai ei, kun usein väitetään, että rintamaidossa ei ole riittävästi D-vitamiinia, ja kuitenkin olen myös lukenut toisaalta, että rintamaidossa olisikin sitä lapsen tarpeisiin. Että otahan näistä sitten selvää… :) Meillä annetaan D-tipat lapselle silloin kuin muistetaan, melkein joka päivä kyllä muistetaankin. :) Niin ja yleisesti suositellaan, että niitä tippoja annettaisiin 3-vuotiaaksi asti, mutta toisaalta sitten myös sanotaan, että niitä olisi hyvä antaa myös isommille lapsille ja jopa aikuisille. Täytyy koittaa välillä käyttää maalaisjärkeäkin ja ennen kaikkia ottaa asioista selvää useammastakin kuin yhdestä lähteestä. :)

  kommentti Kirjoittanut Mari — kesäkuu 24, 2009 @ 11:58 |Vastaus

 4. Tulin vastavierailulle. :)
  Tuo ”imelä” yhdistelmä, roosa+vihreä, on niin nättiä! Itsekin koolailisin varmaan sen kaltaisia useimmiten, jos en tietoisesti yrittäisi muitakin yhdistelmiä. Kesä on ihanaa aikaa koolailunkin kannalta, saa sotkea pihalla vapaammiin, eikä mehuhaisut pistä nenään vuorokausitolkulla!
  Kiva seurailla, mitkä salaisuudet noista langoista loihdit!

  kommentti Kirjoittanut Äiti-puffa — kesäkuu 25, 2009 @ 07:06 |Vastaus

 5. Kiitos kommentistasi! :) Ihanaa löytää uusia mielenkiintoisia blogeja, kuten tämä sinun blogisi. :) Nuo koolatut nallet ovat kerrassaan herkullisia ja Priiman lanka on myös syötävän kaunista! :)

  kommentti Kirjoittanut Ellie — kesäkuu 27, 2009 @ 14:07 |Vastaus

 6. Kiitos Amelia-kehuista :) täältähän löytyi syötävän hyvännäköistä lankaa! Nam.

  kommentti Kirjoittanut Heli — kesäkuu 30, 2009 @ 14:55 |Vastaus

 7. Kiitos kommentistasi! Suvulle miun miehettömyys oli pitkään vaikea paikka, josta piti aina udella ja jutella. Nyt ovat jättäneet miut rauhaan ja kiusaavat 10v nuorempaa pikkuserkkua.

  kommentti Kirjoittanut villasukka — heinäkuu 2, 2009 @ 08:26 |Vastaus

 8. Ihanan värinen vyyhti!

  kommentti Kirjoittanut TiinaV — heinäkuu 9, 2009 @ 11:23 |Vastaus

 9. Ai, kun herkullisia värejä langoissa!

  kommentti Kirjoittanut Helmis — heinäkuu 15, 2009 @ 13:11 |Vastaus


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

%d bloggers like this: