lankahullaannus

huhtikuu 30, 2012

nothing ruins comedy.

Filed under: villatakkeja — by hillanen @ 11:17
Tags: ,

97-18 Tailored Cardigan by DROPS Design  (pattern  /  in ravelry)

Wollmeise 100% Merino Superwash, Spice Market, 357 grams

3,5 mm circular needle

Villatakki, johon neuloin 3 ja ½ hihaa. En hitto vie enää koskaan neulo mallia, jossa hihat pitää tehdä alhaalta päin ja ommella, ja jos aion sen tehdä, niin tehkää minulle palvelus ja varmistakaa, että joko aion muokata mallin sellaiseksi, että hihat voi neuloa ylhäältä alas, koska muuten mielenterveyteni on vaarassa…

Enkä oo varma, koskenko Dropsin ohjeisiin enää, koskapa oli välillä suuria hankaluuksia pysyä kärryillä, kun kaikkee infoa on ripoteltu ympäriinsä. Ei sovi miun päälle. Mie tykkään neuloa silleen, ettei tartte ajatella, kun muutenkin joutuu aina niin paljon ajattelemaan, niin ei neulomisen nyt enää sellasta tarvii olla :)

Tää on nyt sillai erilainen malliin nähden, että reunoissa on helmineuletta ainaoikean sijaan ja helma on pidempi, koska en tykkää jos selkä palelee. Koska lanka tuppaa tekemään (rumia) kuvioita, neuloin koko ajan yhden kerroksen yhdeltä kerältä ja toisen toiselta, ja hyvin sillä ongelmilta vältyttiinkin. Niin ja hihat sekä vartalo-osan neuloin pyörönä, saumat hyi.

Hirvee valituspostaus, oon pahoillani. Enköhän kuitenkin tule tuota takkia käyttäneeksi. Onneksi nyt tekeillä oleva neuletakki onkin sitten taattua laatua, eikä yhtään oo vielä inhottanu sen tekeminen :)

Kiitän vielä kovasti sukkakommenteista. On ne edelleen melko rajut sukat :D

Mainokset

17 kommenttia »

 1. Dropsin ohjeet on kyllä aina ihan mitä sattuu. Todella epämääräisiä. Tosi kauniin neuletakin sait siitä huolimatta aikaiseksi. Ihanat värit!

  kommentti Kirjoittanut Neulisti — huhtikuu 30, 2012 @ 11:57 |Vastaus

 2. Tosi kaunis neuletakki ja ihanassa värissä :)

  kommentti Kirjoittanut TiinaR — huhtikuu 30, 2012 @ 13:09 |Vastaus

 3. Joskus ei mene tasan, kurja neulomiskokemus näemmä, mutta takista tuli oikein nätti :) Ja ne Dropsin ohjeet tosiaan on mitä sattuu, niistä kun neuloo, vastuu on neulojalla.

  kommentti Kirjoittanut Minna — huhtikuu 30, 2012 @ 13:42 |Vastaus

 4. Minusta oikein onnistunut lopputulos! Helmineule on kaunis ja kivat napit. Ohjeiden seuraaminen on kyllä monesti taitolaji, jossa itse en ole kovin kärsivällinen. Yleensä se menee sooloilun puolelle, koska tiheys ja lanka on kuitenkin erilainen mitä ohjeessa.

  kommentti Kirjoittanut Ingi — huhtikuu 30, 2012 @ 15:52 |Vastaus

 5. Välillä pitää olla kiroiluprojekteja, koska sit voi tajuta miten ihanaa on neuloa ko kaikki natsaa. Tosi nätti takki ja väri levittyy kivan tasasesti :)

  kommentti Kirjoittanut Berenike — Touko 1, 2012 @ 06:10 |Vastaus

 6. Lopputulos on kyllä tosi ihana! :)

  kommentti Kirjoittanut Ellie — Touko 1, 2012 @ 07:58 |Vastaus

 7. Harmi, että neulominen takkusi! Lopputulos on kuitenkin tosi kaunis. Hienosti sait värit aseteltua – raidoittaminen kannatti!

  kommentti Kirjoittanut ArualMaria — Touko 1, 2012 @ 10:05 |Vastaus

 8. Kaunis neuletakki!

  Dropsin ohjeet ei oikein sovellu munkaan käyttöön. Aina kiristää pinnaa, kun joutuu kyseisen puljun ohjeiden kanssa tekemisiin. Kokoluokituksetki on ihan yläkanttiin ainaki mun näkökulmasta. Mie kans tykkään sellaisista ohjeista, että ei tarvitse vaivata päätä sen kummemmin. Eikös se ole ohjeen tarkoituskin?

  kommentti Kirjoittanut Tess — Touko 1, 2012 @ 10:31 |Vastaus

 9. Kaunis takki tuli kuitenkin. Ja joo, olen samaa mieltä ohjeista, joissa pitää poukkoilla ties minne katsomaan sitä sun tätä ohjetta. Hyvät, selkeät ohjeet ovat kullanarvoisia, pitää muistaa aina kehua jos sellainen sattuu omalle kohdalle :)

  kommentti Kirjoittanut helena — Touko 1, 2012 @ 11:00 |Vastaus

 10. Upea takki! Kannatti!

  kommentti Kirjoittanut Hepsi — Touko 1, 2012 @ 13:55 |Vastaus

 11. Nuo housut! Mistä löytyy?

  kommentti Kirjoittanut ziina — Touko 1, 2012 @ 21:06 |Vastaus

  • Aasiasta monista maista. Nää on tuotu miulle Thaimaasta. :) Ainoita housuja, joita suostun käyttämään t. hameihminen. :)

   kommentti Kirjoittanut hillanen — Touko 2, 2012 @ 15:24 |Vastaus

 12. Juu’u, Dropsin mallit eivät ole kaikki viel siirtyneet ”nykyaikaan” :D Upean takin kyllä sait aikaiseksi, sopivasti kirjavan.

  kommentti Kirjoittanut Emma — Touko 2, 2012 @ 17:51 |Vastaus

 13. Kaunis! :)
  Tiia

  kommentti Kirjoittanut Tiia — Touko 4, 2012 @ 19:05 |Vastaus

 14. Kaunishan tästä kuitenkin tuli, vaikka tie onkin ollut tavanomaista kivikkoisempi lopputuloksen äärelle :)

  Mallien kanssa on aina tuo ongelma, että niiden oman pään kanssa kolahtavien kanssa joutuu tekemään jo tovin etsintätyötä. On olemassa niitä, joista tajuaa heti ja kirkkaasti mitä tehdä ja sitten niitä, että vaikka miten lukee ja koettaa ymmärtää, pieleen menee kuitenkin. Sääli on myös se, että se mikä toimii toiselle, ei välttämättä toimikaan itselle.

  kommentti Kirjoittanut Annis — Touko 20, 2012 @ 09:53 |Vastaus

 15. Kiitos, ihan valtavan ihanaa postia sain tänään! Juuri täydellinen keltaisen sävy siinä langassa!
  Voi, minunkin pitäisi saada itselleni joskus tehtyä tuommoinen ohuempi villatakki. Milloinkahan sitä saisi aikaiseksi, aina vaan tulee lapsille ja lahjaksi neulottua. Ja itselle sukkia. :)
  -puikkotiikeri-

  kommentti Kirjoittanut puikkotiikeri — Touko 23, 2012 @ 16:52 |Vastaus

 16. tosi mahtava neule! Noissa itse raidoittuvissa langoissa on just se vika, että ”tosta noin vaan” neulottuna niistä tulee usein rumia ”kuvioita”. Vaikka se langan värin vaihtuminen sinänsä on kaunis, niin lopputulos toisinaan aika kelvoton. Tykkään itsekin itseraidoittuvista langoista, mutta viimeaikoina olen kyllä tuskastellut juuri niiden tyhmän lopputuloksen kanssa… mutta tässä takissa ratkaisu oli helppo, ja lopputulos mallikelpoinen! Ja nuo edellisen postauksen sukat on kyllä voittajat!

  kommentti Kirjoittanut -P- — Touko 26, 2012 @ 16:57 |Vastaus


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

%d bloggers like this: